top of page
4-Beneito Faure .png

Beneito Faure, made in China, approved and customized in Catalonia, Spain.

 

Beneito Faure is toonaangevend op het gebied van LED-technologie. Zij bieden de beste oplossingen voor architecturale vereisten en voegen waarde toe aan elk verlichtingsproject.

Beneito Faure is een bedrijf dat wereldwijd concurreert in de creatie en het ontwerp van technische LED-verlichting. Zij zetten zich dagelijks in voor klanttevredenheid met slimme, hoogwaardige en milieuvriendelijke verlichtingsproducten.

 

Het bedrijf bestaat uit twee kantoren en magazijnen in de provincie Barcelona, evenals een professionele en deskundige staf in de sector die bereid is om aan de behoeften van al hun klanten te voldoen.

Bij Beneito Faure zijn ze toegewijd aan de rol die ze vervullen en bieden de klant een oplossing die zo goed mogelijk aansluit bij hun behoeften, waarbij de kennis wordt geboden van drie generaties aan ervaring,

https://beneito-faure.com/en/

Zero Design_White_ambience
Time E_White_Ambience_1
Urban Sensor_White_Ambience_4
243113-5B_ambience_4
5089_5091_ambience_5119_1
4573_4574_ambience
70437_ambience_4
3531_ambience_2
3467_3468_3469_ambience
4050_ambience
2-ESTILUZ.png
BENEITO FAURE
Ertiluz

Estiluz, made in Catalonia, Spain.

 

Sinds 1969 houdt Estiluz haar erfgoed en familietraditie hoog, waarbij de passie voor licht en het vermogen om metaal te vormen is behouden.

Menselijke waarde, betrokkenheid en ervaring zijn de drijvende kracht achter het ontwerp en de productie van hoogwaardige metalen lampen. Estiluz zoekt voortdurend naar het evenwicht tussen functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid om decoratieve lampen aan te bieden met een rationalistisch ontwerp, aanpasbaar aan de behoeften van het project.

De kracht die Estiluz beweegt is het enthousiasme voor wat ze doen, geërfd door tradities die zijn opgebouwd uit tientallen jaren werk.

De kennis en ervaring van ruim 50 jaar historie en kwaliteit komt duidelijk binnen de collectie naar voren.

 

Met de essentie van deze waarden werkt Estiluz elke dag onvermoeibaar door om lampen aan te bieden met tijdloze ontwerpen, gemaakt met hoogwaardige materialen en afwerkingen. Met de  eigen productie en assemblage in de Pyreneeën ontwerpen, ontwikkelen en produceerd Estiluz verlichtingsproducten die productaanpassingen mogelijk maken en de aanpassing aan elk project vergemakkelijken.

 

https://www.estiluz.com/en

Estiluz_Cupolina_T-3935_suspension_lamp_img_a09
Estiluz_Bols_Collection_img_a01
Estiluz_Bols_P-4027X_P-4028X_floor_lamp_img_a06
Estiluz_Frame_P-4055X_floor_lamp_img_a02
Estiluz_Volta_A-3531_wall_light_img_a06
Estiluz_Revolta_A-3630_wall_light_img_a03
Estiluz_Mood_M-4066_collection_img_p01
Estiluz_Volta_L92.2T_suspension_lamp_img_a04
Estiluz_Compass_R21.4_suspension_lamp_img_a01
Estiluz_Circ_T-3716_suspension_lamp_img_a03
Estiluz_Bols_P-4028X_floor_lamp_img_a05
Ifö Electric endast 4 färg frilagd PNG.png

Ifӧ Electric, made in Sweden.

 

Ifö Electric staat bekend om zijn porseleinproductie in Zuid-Zweden. De geschiedenis van het bedrijf begon aan het begin van de 20e eeuw, niet ver van Ivön, waar de kaolienklei werd gewonnen.

 

Het bedrijf heeft een belangrijke rol gespeeld in de Zweedse industriële geschiedenis met de productie van zekeringen, kogeldozen en duurzame porseleinen armaturen.

De verlichtingsarmaturen, die Scandinavische klassiekers zijn geworden, worden in veel huizen en openbare omgevingen herkend.

 

Ifö Electric is gevestigd in Bromölla op de grens tussen Skåne en Blekinge, bij het prachtige Ivösjön, en investeert al meer dan 100 jaar in porselein – het materiaal van de natuur zelf.

 • Duurzame armaturen van porselein, klei, water en een scheutje olie

 • Lampenkappen in helder, mat en glanzend opaal glas

 • Verlichting voor binnen, buiten en sauna’s

 • Tijdloos Scandinavisch design

 

https://ifoelectric.com/en/

Ifo Electric
KK_04711
Solenne_IföElectric_8
Solenne_IföElectric_2
Solenne_IföElectric_5
Ohm Pendant Outdoor By Ifö Electric, Design Kauppi & Kauppi 2020 (32)
Ifo_Electric_03-09-18_BEN6114_HighRes
IFÖ-009634
IMG_1257
Globe_Black_If├ Electric_2020_ (25)
Globe_White_If├ Electric_2020_ (32)
_OHM_By Ifo Electric_Design Kauppi & Kauppi_ (8)
_OHM_By Ifo Electric_Design Kauppi & Kauppi_ (18)
1-LEUCOS.png

LEUCOS, made in Italy.

 

LEUCOS werd in 1962 geboren in de buurt van Venetië, waar vakmanschap synoniem is met kunst. Sinds het begin staan ze bekend om het creëren van lampen van onmiskenbare kwaliteit en ongeëvenaarde schoonheid.

Bij LEUCOS streven ze ernaar uitzonderlijke producten en de modernste productiemethoden te leveren. Dit resulteert in een efficiënte, betrouwbare en snelle product- en projectontwikkeling. De succesformule is een combinatie van design, materialen, productietechnieken, technologieën en uitzonderlijk personeel.

 

Het handgeblazen glas vertegenwoordigt de lokale traditie, maar achter elk nieuw project schuilt een mondiale ambitie. Hoewel decoratieve verlichting de primaire focus is, breidt LEUCOS zich uit naar de domeinen van architectonische/technische systemen en niet-verlichtende aanvullende accessoires.

 

Naarmate LEUCOS evolueert, is de kernactiviteit uitgegroeid tot onderzoek, experimenten en interpretatie. De op maat gemaakte oplossingen faciliteren vereenvoudigde processen en flexibele systemen, waardoor de toewijding aan de ontwikkeling van nieuwe producten wordt gestimuleerd. Met een diepe passie voor tijdloze schoonheid is LEUCOS voortdurend gedreven om te innoveren en de moderne klassiekers naar een hoger niveau te tillen.

https://www.leucos.com/en/

Leucos
Leucos 1
Leucos 2
Leucos 4
Leucos 3
Leucos 9
Leucos 12
Leucos 10
Leucos 11
Leucos 6
Leucos 7
Leucos 8
Leucos 5
Martinelli Luce
5-Martinelli Luce.png

Martinelli Luce, made in Italy.

 

Ruim zeventig jaar produceert Martinelli Luce lampen, geboren uit de belangrijkste hoekstenen van het bedrijf: Investeringen in productietechnologie en materialen, de zoektocht naar de essentie van de vormtaal, de natuur en geometrie als bron van inspiratie, experiment en innovatie.

 

De producten met hun lijnen, hun persoonlijkheid en hun licht zijn niet alleen een erfenis uit zeven decennia aan ervaring en succes maar ook het resultaat van vasthouden aan de ontwerpstijl als duidelijke visie op de wereld van design.

 

 • Decoratieve designverlichting waaronder enkele iconen als de Pipistrello, Cobra, Ruspa en Serpente uit de jaren zestig van de vorige eeuw.

 • XXL armaturen als blikvanger voor uw projecten, vrije vormgeving dankzij modulaire systemen

 • Digitale ondersteuning waaronder pCon

 

https://martinelliluce.it/en/

Martinelli 14
Martinelli 12
Martinelli 11
Martinelli 10
Martinelli 8
Martinelli 9
Martinelli 6
Martinelli 5
Martinelli 7
Martinelli 1
Martinelli 2
Martinelli 3
Martinelli 4
Martinelli 13
3-Roger Pradier.png

Roger Pradier, made in France.

 

De buitenverlichting van Roger Pradier is gemaakt om het leven te laten zien: om onder alle omstandigheden te evolueren, om samen te brengen of afstand te nemen, te verkleinen of te vergroten. Om dit te doen moet je aandachtig, nieuwsgierig, visionair, geïnteresseerd en gevangen zijn om de ruimte te betoveren.

Uitmuntendheid is de ultieme zoektocht

 

Het levert een opmerkelijke esthetiek op – een mix van traditie en moderniteit – met hoogwaardige eigenschappen en een geloofwaardige langetermijngarantie. Deze triade van uitmuntendheid is alleen mogelijk als deze gebaseerd is op een drievoudige verwachting: ongeëvenaarde knowhow, hoogwaardige productie en een creatieve obsessie.

Roger Pradier biedt een unieke garantie van 25 jaar tegen corrosievorming op al haar buitenverlichting, een hoogwaardiger kwaliteit voor uw veeleisende clientele is niet mogelijk.

https://roger-pradier.com/

Roger Pradier
Pradier 10
Pradier 11
Pradier 9
Pradier 8
Pradier 2
Pradier 6
Pradier 5
Pradier 4
Pradier 3
Slamp
8-SLAMP .png
Slamp 3
Slamp 7
Slamp 8
Slamp 9
Slamp 11
Slamp 12
Slamp 10
Slamp 1
Slamp 6
Slamp 5
Slamp 2
Slamp 4

SLAMP, made in Italy.

 

Slamp wijdt zich aan decoratieve designlampen, waarbij ze de meest actuele trends vastleggen, voortbouwend op de natuurlijke wereld, op architectonische, kleermakersvirtuositeit en op artistieke ontwikkelingen, en deze transformeren in lichtgevende objecten die zowel suggestief als veelzijdig zijn.

 

Hotels, restaurants, bed & breakfasts en kantoren: welke ruimte u ook creëert, renoveert of simpelweg opnieuw inricht volgens de laatste trends, Slamp heeft de oplossing voor u, met collecties die de perfecte balans bieden tussen internationale verlichtingsnormen en boeiende, originele ontwerpen.

Uniek en herkenbaar

Net als in een haute couture-huis ondergaat elke Slamp-lamp een nauwkeurig, transformatief, creatief ritueel dat een tweedimensionale technopolymeer plaat metamorfoseert in een driedimensionale vorm door middel van koud snijden en met de hand vouwen.

 

TECHNOPOLYMEREN EIGENSCHAPPEN

 

 • Stofvrije, antistatische behandelingen

 • UV- en hittebestendig, zonder oppervlakteverandering

 • Lichtgewicht

 • Geen lijm, geen schroeven, alleen handgemaakte onderdelen die in elkaar gevouwen worden

 

https://www.slamp.com/en

Logo_nero.png

STRAL Outdoor lighting, made in Italy.

 

Het doel van STRAL is om buitenverlichtingsarmaturen te produceren met uitsluitend roestvrij staal, een materiaal dat het vanwege zijn eigenschappen in staat stelt alle natuurlijke contexten te betreden, zelfs de meest ongunstige.

De producten zijn geïnspireerd op het ritme en de regels van de natuur. Hoewel ze schijnbaar in tegenspraak zijn, worden Inox en Nature gecombineerd in een spel van contrasten gericht op een voortdurende dialoog tussen formele rationaliteit en expressieve vrijheid, waarbij door STRAL een perfect evenwicht wordt gevonden.

De geometrieën en vormen zijn ontworpen om op een transversale manier te worden verkleind, waardoor het spectrum aan oplossingen wordt vergroot. Een van de aandachtspunten van de collectie is het optimaliseren van de voorstellen door aan elke toepassingsbehoefte te voldoen. Dezelfde tuinpaal biedt plaats aan 5 verschillende koppen voor verschillende functionele en esthetische behoeften. Een mastmontagesysteem met aanpasbare gaten kan met meerdere armaturen worden opgebouwd. Alles om de vrijheid en fantasie van design te bevredigen

Tien jaar garantie op carosievorming, ideaal voor uw projecten rond de kust.

https://www.stral.it/en

Stral
volk
Khori
Benth
Dyke
Shelfie
starlight
loch 1
SHELFIE-GDA-AMB5
game
Benth
Focal
causeway
Benth W
6-Vistosi.png

Veteria Vistosi, made in Italy.

 

Het komt zelden voor dat een bedrijf de stadia van zo'n lange geschiedenis kan vertellen.

 

Vistosi is geboren in het afgelopen millennium, bijna zes eeuwen geleden, in de wieg die het leven schonk aan de glasmeesters met de meeste referenties in deze nu bijna verloren gegane ambachtelijke kunst.

 

Tegenwoordig is Vistosi 2.0 een ambachtelijke industrie met een van de grootste glasfabrieken in Europa, een intern onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling, een werkplaats en een netwerk van gevestigde en gekwalificeerde lokale leveranciers.

Absoluut een van de weinige bedrijven waar de waardeketen erin slaagt een constante productkwaliteit te garanderen.

Als Made in Italy vandaag de dag nog steeds een van de meest succesvolle merken is, is dat te danken aan bedrijven als Vistosi die erin zijn geslaagd te innoveren zonder de productkwaliteit te schaden.

Vistosi ontwikkeld en produceerd niet alleen decoratieve lampen, maar designobjecten, waarvan sommige echte iconen zijn geworden. Meer dan 80 collecties, waarvan vele clustercomposities tot volledig op maat gemaakte producten mogelijk maken. Ze transformeren woonruimtes, zowel huishoudelijk als commercieel, gaan in dialoog met de omgeving, verlenen schoonheid en wekken emoties op.

Een rigoureuze en gepassioneerde projectoriëntatie maakt Vistosi tot één van de belangrijkste spelers in de maatwerksector.

Merken van wereldklasse en even belangrijke klanten vertrouwen op Vistosi voor het ontwerp en de productie van unieke stukken van grote waarde die op prestigieuze locaties worden geïnstalleerd.

https://vistosi.it/?lang=en

Vistosi
Vistosi 11
Vistosi 7
Vistosi 9
Vistosi 1
Vistosi 12
Vistosi 10
Vistosi 6
Vistosi 8
Vistosi 5
Vistosi 2
Vistosi 4
Vistosi 3
9-YAMAGIWA .png

Yamagiwa “The Art Of Lighting” made in Japan.

 

 

YAMAGIWA, opgericht in 1923, is de toonaangevende Japanse fabrikant van verlichting

met zijn Japanse precisie en innovatief ontwerp en door samen te werken met gerenommeerde internationale ontwerpers en architecten.

 

Wanneer innovatieve ideeën ontstaan, uit samenwerking met wereldberoemde architecten en ontwerpers, en wordt geintegreerd met het Japans vakmanschap komen de kwaliteitsproducten tot leven

 

Onder de slogan ‘The Art of Lighting’ heeft YAMAGIWA een prachtige leefomgeving gemanifesteerd

en biedt het een ongeëvenaarde waarde aan de samenleving door middel van verlichting.

Door de exclusieve samenwerking met de Frank Lloyd Wright Foundation maakt Yamagiwa het tevens mogelijk om de fraaie verlichtingsontwerpen van deze toonaangevende Amerikaanse architect uit de vorige eeuw binnen uw interieurproject op te nemen.

 

https://en.yamagiwa.co.jp/

Yamagiwa
220525_YAMAGIWA_studio_0093
220620_YAMAGIWA_kyocera_100
SE310
SE317_SE318_
MARUWA_R&D_E_2
YAMAGIWA_2021-2022_0061
TearDrop_table2
KS3
JakobssonLamp
HFSeries2
220523_YAMAGIWA1050
220525_YAMAGIWA_studio_0404
7-MULTIFORME.png

MULTIFORME, made in Italy.

 

“Light up your dream”: dit is het motto van Multiforme dat werkelijkheid wordt met de productie van de verlichtingswerken: uniek, handgemaakt, kostbaar.

De creaties ontstaan uit het vuur van een idee en krijgen vervolgens vorm in de vlammen van de onuitputtelijke glasoven. De glasfabriek en kantoren bevinden zich in het hart van het verlichtingsdistrict Veneto, tussen Padua en Venetië, maar ze zijn niet alleen een fabriek voor Murano-kroonluchters.

Al jaren reageert MULTIFORME, met op maat gemaakte oplossingen, op de vele eisen van decoratieve en op maat gemaakte verlichting op internationale schaal, in openbare en particuliere omgevingen, historische gebouwen, hotels, restaurants en commerciële instellingen.

De handgemaakte ziel van de verlichtingsproducten wordt elke keer opnieuw uitgevonden wanneer er aan een nieuw project begonnen wordt, wanneer ze worden geconfronteerd met technische vereisten en op maat gemaakte verzoeken van architecten en ontwerpers.

Het is een van de sterkste punten, MULTIFORME ontwerpt en produceerd kroonluchters op maat en biedt oplossingen naar de wensen van de klant, zelfs op grote schaal en buiten schaal.

https://www.multiforme.eu/en/

Multiforme
Multiforme 7
Multiforme 1
Multiforme 9
Multiforme 2
Multiforme 4
Multiforme 3
Multiforme 12
Multiforme 8
Multiforme 11
Multiforme 5
Multiforme 10
Multiforme 6
bottom of page