top of page

"Everything is designed. Few things are designed well."

-
Brian Reed

Leucos 2.jpg
1-LEUCOS.png

LEUCOS, made in Italy.

LEUCOS werd in 1962 geboren in de buurt van Venetië, waar vakmanschap synoniem is met kunst. Sinds het begin staan ze bekend om het creëren van lampen van onmiskenbare kwaliteit en ongeëvenaarde schoonheid.

Bij LEUCOS streven ze ernaar uitzonderlijke producten en de modernste productiemethoden te leveren. Dit resulteert in een efficiënte, betrouwbare en snelle product- en projectontwikkeling. De succesformule is een combinatie van design, materialen, productietechnieken, technologieën en uitzonderlijk personeel.

 

Het handgeblazen glas vertegenwoordigt de lokale traditie, maar achter elk nieuw project schuilt een mondiale ambitie. Hoewel decoratieve verlichting de primaire focus is, breidt LEUCOS zich uit naar de domeinen van architectonische/technische systemen en niet-verlichtende aanvullende accessoires.

 

Naarmate LEUCOS evolueert, is de kernactiviteit uitgegroeid tot onderzoek, experimenten en interpretatie. De op maat gemaakte oplossingen faciliteren vereenvoudigde processen en flexibele systemen, waardoor de toewijding aan de ontwikkeling van nieuwe producten wordt gestimuleerd. Met een diepe passie voor tijdloze schoonheid is LEUCOS voortdurend gedreven om te innoveren en de moderne klassiekers naar een hoger niveau te tillen.

https://www.leucos.com/en/

Leucos 1
Leucos 2
Leucos 4
Leucos 3
Leucos 9
Leucos 12
Leucos 10
Leucos 11
Leucos 6
Leucos 7
Leucos 8
Leucos 5
bottom of page