top of page

“If you want a golden rule that will fit everything, this is it: Have nothing in your houses that you do not know to be useful or believe to be beautiful.”

-
William Morris

Multiforme 1.jpg
7-MULTIFORME.png

MULTIFORME, made in Italy.

 

“Light up your dream”: dit is het motto van Multiforme dat werkelijkheid wordt met de productie van de verlichtingswerken: uniek, handgemaakt, kostbaar.

De creaties ontstaan uit het vuur van een idee en krijgen vervolgens vorm in de vlammen van de onuitputtelijke glasoven. De glasfabriek en kantoren bevinden zich in het hart van het verlichtingsdistrict Veneto, tussen Padua en Venetië, maar ze zijn niet alleen een fabriek voor Murano-kroonluchters.

Al jaren reageert MULTIFORME, met op maat gemaakte oplossingen, op de vele eisen van decoratieve en op maat gemaakte verlichting op internationale schaal, in openbare en particuliere omgevingen, historische gebouwen, hotels, restaurants en commerciële instellingen.

De handgemaakte ziel van de verlichtingsproducten wordt elke keer opnieuw uitgevonden wanneer er aan een nieuw project begonnen wordt, wanneer ze worden geconfronteerd met technische vereisten en op maat gemaakte verzoeken van architecten en ontwerpers.

Het is een van de sterkste punten, MULTIFORME ontwerpt en produceerd kroonluchters op maat en biedt oplossingen naar de wensen van de klant, zelfs op grote schaal en buiten schaal.

https://www.multiforme.eu/en/

Multiforme 7
Multiforme 1
Multiforme 9
Multiforme 2
Multiforme 4
Multiforme 3
Multiforme 12
Multiforme 8
Multiforme 11
Multiforme 5
Multiforme 10
Multiforme 6
bottom of page