top of page

“Luxury is when it seems flawless, when you reach the right balance between all elements. Understated theatricality – that is what my luxury is all about.”

-
Jean-Louis Deniot

Khori.jpg
Logo_nero.png

STRAL Outdoor lighting, made in Italy.

 

Het doel van STRAL is om buitenverlichtingsarmaturen te produceren met uitsluitend roestvrij staal, een materiaal dat het vanwege zijn eigenschappen in staat stelt alle natuurlijke contexten te betreden, zelfs de meest ongunstige.

De producten zijn geïnspireerd op het ritme en de regels van de natuur. Hoewel ze schijnbaar in tegenspraak zijn, worden Inox en Nature gecombineerd in een spel van contrasten gericht op een voortdurende dialoog tussen formele rationaliteit en expressieve vrijheid, waarbij door STRAL een perfect evenwicht wordt gevonden.

De geometrieën en vormen zijn ontworpen om op een transversale manier te worden verkleind, waardoor het spectrum aan oplossingen wordt vergroot. Een van de aandachtspunten van de collectie is het optimaliseren van de voorstellen door aan elke toepassingsbehoefte te voldoen. Dezelfde tuinpaal biedt plaats aan 5 verschillende koppen voor verschillende functionele en esthetische behoeften. Een mastmontagesysteem met aanpasbare gaten kan met meerdere armaturen worden opgebouwd. Alles om de vrijheid en fantasie van design te bevredigen

Tien jaar garantie op carosievorming, ideaal voor uw projecten rond de kust.

https://www.stral.it/en

volk
Khori
Benth
Dyke
Shelfie
starlight
loch 1
SHELFIE-GDA-AMB5
game
Benth
Focal
causeway
Benth W
bottom of page