top of page
DSC00670.jpg

Alles over ons

Ceipps betreft een exclusief agentschap voor de Nederlandse en deels Belgische markt. Ceipps staat voor: “Custom Exclusive Products Project Support” en is in oktober 2010 opgericht door Bas Meijer.

Voordat Bas het agentschap heeft opgestart was hij al jaren werkzaam binnen de interieur en verlichtingswereld waarbij hij van alle kanten het vak ervaren en geleerd heeft.

Bas is onder andere werkzaam geweest binnen de retail waarbij rechtstreekse verkoop aan veeleisende consumenten bijna tien jaar tot zijn dagelijkse werkzaamheden behoorden.

Later ontdekte hij de zakelijke markt door als commercieel directeur van Kreymborg de wereld van design en agentschappen te leren kennen.

Lou Kreymborg was een pionier op het gebied van designagentschappen en bracht in 1947 als eerste Nederlander en agent modernistische vormgeving naar Nederland.

Ondanks dat Bas, Lou Kreymborg niet meer persoonlijk heeft mogen leren kennen is hij wel een

belangrijke inspiratiebron geweest voor het oprichten van zijn eigen agentschap.

Helaas kwam er een einde aan de werkzaamheden voor Kreymborg waarna Bas zich enkele jaren heeft ingezet voor een erkende Nederlandse fabrikant van verlichting en zich heeft beziggehouden met de verkoop en productie van op maat gemaakte verlichtingsarmaturen en het voorbereiden en ontwikkelen van huiscollecties van menig befaamde Nederlandse interieurarchitect.

In 2010 werd Bas door het Italiaanse designverlichtingsmerk Martinelli Luce benaderd en na een

emotioneel weerzien in Lucca Toscane werd door Bas besloten om zelfstandig verder te gaan als exclusief agent voor dit prestigieuze label.

Al snel volgde diverse andere agentschappen van designmeubels, designverlichting en kleinkunst en bouwde Bas aan een trouwe klantenkring bestaande uit enkel de beste en vooruitstrevendste woonwinkels, verlichtingszaken, interieurarchitecten en architecten.

DSC00640.jpg

Ceipps Interieur Agentschappen, partner voor al uw lichtzaken

 

 Onze Diensten:

 

  • Projectadvies

  • Showroom – kantoorbezoek

  • Merk service

 

Projectadvies:

U kunt bij ons terecht voor projectadvies inzake bestaande of nieuw te ontwerpen verlichtingsplannen. Ceipps adviseert inzake toepassingsmogelijkheden van armaturen en de eventuele aansturing. Ook koppelen wij u, indien gewenst, aan een van onze vele partners voor het maken van lichtplannen en de installatie.

 

Showroom – kantoorbezoek:

Maak een afspraak voor het updaten van uw bibliotheek, het doornemen van het laatste nieuws per merk en het invulling geven aan de presentatie binnen uw showroom.

 

Merkservice:

Ceipps is uw aanspreekpunt voor het aanvragen van service van de fabrikanten binnen ons portfolio. Neem gerust contact op, veel is mogelijk.

bottom of page