top of page
6-Vistosi.png

Veteria Vistosi, made in Italy.

Het komt zelden voor dat een bedrijf de stadia van zo'n lange geschiedenis kan vertellen.

 

Vistosi is geboren in het afgelopen millennium, bijna zes eeuwen geleden, in de wieg die het leven schonk aan de glasmeesters met de meeste referenties in deze nu bijna verloren gegane ambachtelijke kunst.

 

Tegenwoordig is Vistosi 2.0 een ambachtelijke industrie met een van de grootste glasfabrieken in Europa, een intern onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling, een werkplaats en een netwerk van gevestigde en gekwalificeerde lokale leveranciers.

Absoluut een van de weinige bedrijven waar de waardeketen erin slaagt een constante productkwaliteit te garanderen.

Als Made in Italy vandaag de dag nog steeds een van de meest succesvolle merken is, is dat te danken aan bedrijven als Vistosi die erin zijn geslaagd te innoveren zonder de productkwaliteit te schaden.

Vistosi ontwikkeld en produceerd niet alleen decoratieve lampen, maar designobjecten, waarvan sommige echte iconen zijn geworden. Meer dan 80 collecties, waarvan vele clustercomposities tot volledig op maat gemaakte producten mogelijk maken. Ze transformeren woonruimtes, zowel huishoudelijk als commercieel, gaan in dialoog met de omgeving, verlenen schoonheid en wekken emoties op.

Een rigoureuze en gepassioneerde projectoriëntatie maakt Vistosi tot één van de belangrijkste spelers in de maatwerksector.

Merken van wereldklasse en even belangrijke klanten vertrouwen op Vistosi voor het ontwerp en de productie van unieke stukken van grote waarde die op prestigieuze locaties worden geïnstalleerd.

https://vistosi.it/?lang=en

Vistosi 11
Vistosi 7
Vistosi 9
Vistosi 1
Vistosi 12
Vistosi 10
Vistosi 6
Vistosi 8
Vistosi 5
Vistosi 2
Vistosi 4
Vistosi 3
bottom of page